Banner 980x90

Izsludināts konkurss "Kurzemes prozas lasījumi 2017"

Ventspils, 17.okt., LETA. Ventspils bibliotēka sadarbībā ar Ventspils Starptautisko Rakstnieku un tulkotāju māju izsludinājusi konkursu "Kurzemes prozas lasījumi 2017", aģentūru LETA informēja bibliotēkā.

Konkursā aicināti piedalīties Kurzemes autori, iesniedzot savus iepriekš nepublicētos darbus - eseju, stāstu vai romāna fragmentu. Pieteikumus līdz 17.novembrim var iesniegt Ventspils bibliotēkā, Akmeņu ielā 2, vai e-pastā "biblioteka@ventspils.lv".

"Kurzemes prozas lasījumi 2017" norisināsies 25.novembrī Ventspils Starptautiskajā Rakstnieku un tulkotāju mājā.

Žūrija izvēlēsies darbus, kuru autorus uzaicinās klātienē piedalīties festivāla "Prozas lasījumi 2017" pasākumos, kas notiks decembra sākumā Rīgā.

Konkursa "Kurzemes prozas lasījumi 2017" darbus vērtēs rakstnieces Gundega Repše, Laimdota Sēle un Kristīne Ulberga, Ventspils bibliotēkas direktore Astra Pumpura un Ventspils Starptautiskās Rakstnieku un tulkotāju mājas projektu vadītāja Ieva Balode.

Konkurss "Kurzemes prozas lasījumi" šogad norisināsies jau astoto reizi. Pērn konkursam savus darbus bija iesūtījuši 17 autori. Galveno balvu ieguva Linda Skranda par stāstu "Zvans".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)