Banner 980x90

Jārēķinās ar intensīvu satiksmi dodoties uz "LMT Summer Sound" Liepājā

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
Sakarā ar mūzikas festivālu "LMT Summer Sound" Liepājā šajā nedēļas nogalē būs intensīvāka satiksme uz Liepājas šosejas (A9), Liepājā un tās apkārtnē, kā arī Pierīgā. Remontdarbi uz Liepājas šosejas (A9) nenotiek, bet, braucot uz Liepāju no Ventspils (P111), ir jārēķinās ar papildus laiku ceļā, jo darbi notiek posmā no Lečiem līdz Užavai.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" Satiksmes informācijas centrs un Komunikācijas daļa, aicinām autovadītājus būt īpaši uzmanīgiem pasākuma norises vietas tuvumā, jo ir paredzama liela kājāmgājēju plūsma.

Informācija par būvdarbiem valsts autoceļu tīklā ir pieejama, VAS "Latvijas Valsts ceļi" mājaslapā www.lvceli.lv kā arī pa diennakts bezmaksas informatīvo telefonu 80005555 un aplikācijā "Waze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)