Banner 980x90

Kā izvēlēties aizkarus virtuvei?

Virtuve parasti ir siltākā un mājīgākā telpa mājās, jo tajā tiek gatavots silts ēdiens, tajā vienmēr labi smaržo. Nereti sievietes par savu istabu dēvē tieši virtuvi, jo tajā tiek pavadīts daudz laika. Un, ja telpa ir iekārtota mājīgi un skaisti, tad sievietei tajā patiks uzturēties daudz labāk.

Plānojot, kā izskatīsies tava virtuve, ir svarīgi saprast, ka lielie laukumi piedos visnozīmīgāko noskaņu šai istabai, tās ir sienas, ēdamgalds un virtuves aizkari. Kad saproti aptuveni, kādā stilā būs tava virtuve, laiks izvēlēties krāsas un saprast, kas būs tavas virtuves akcents. Vai tās būs košas krāsas sienas vai rakstaini virtuves aizkari, vai spilgts ēdamgalds ar krēsliem. 

Izvēloties aizkarus, parasti jau zinām, kādas mēbeles mums būs, tāpēc vieglāk būs saprast noskaņu. Taču tev jāzina daži knifi.
• Ja esi gaismas piekritēja, tad svarīgi pievērst uzmanību virtuves apgaismojumam, jo tā būs telpa, kurā pavadīsi daudz laika, un gaisma tajā ir svarīga. Izvēloties gaišos aizkarus, izvēlies visplānāko pieejamo audumu, lai gaisma tiem tiktu cauri un izgaismotu istabu. Ja virtuvē izvietosi arī tumšos aizkarus, tad gaismas pieejamību vari risināt ar aizkariem, kas ir savelkami sānos, vai izmantojot žalūziju tipa aizkarus, pa dienu tos atverot.
• Izvēloties aizkaru stangu, svarīgi ir izmērīt tā garumu, tai vajadzētu būt vismaz 40–50 centimetru garākai par loga ailu, lai aizkari izskatītos vizuāli pievilcīgi. 
• Izvēloties aizkaru rakstus un krāsas, veic to apdomīgi, lai aizkari saskanētu ar visas telpas interjeru. Atceries, ka vertikāli raksti telpai vizuāli radīs augstākus grieztus, savukārt horizontāli raksti telpu paplašinās.
• Atceries arī to, ka virtuve ir vieta, kur jāpadomā arī par praktisko pielietojumu, jo virtuvē tu gatavosi ēst un ja logs ir tuvu plīts virsmai, var gadīties, ka tauki nokļūs arī uz aizkariem. Tāpēc vislabākais būtu izvēlēties viegli kopjamus aizkarus, kas nebūtu ar sarežģītām ielocēm vai cakām, jo tos biežāk nāksies mazgāt. 

Kad būsi izvēlējies aizkarus, atceries, ka vari interjeru paspilgtināt un virtuvi padarīt mājīgāku, saskaņojot dažus nieciņus ar aizkaru krāsu. Piemēram, ja sienas pulkstenis, vai dvielīši būs tādā pašā krāsā kā aizkari, tas izskatīsies tiešām glīti. 

Ja pašlaik esi virtuves aizkaru meklējumos, tad noteikti ieskaties mājaslapā 220.lv, kur vari tos atrast plašā klāstā un par labām cenām. Iepirkties internetā ir ērti un droši, jo katrai precei tiek pielāgota attiecīga garantija, savukārt ērtums ir tajā, ka tev pat nebūs jāiziet no mājām, lai iegādātos sev vēlamo preci. 

Mājaslapa 220.lv ir ļoti pārskatāma, un preces ir viegli atrast, tajā par katru preci ir norādīts apraksts, cena un vizuāli uzskatāma bilde, kas ļaus izprast, kā aizkari varētu izskatīties tavā virtuvē. Šī mājaslapa ir viena no lielākajiem interneta veikaliem Latvijā, kas liecina par labu kvalitāti un ātru servisu. Pozitīvas ir arī līzinga līguma iespējas, kad mirkļos, ja prece ir akūti nepieciešama, taču nespēj samaksāt pilnu summu uzreiz, noslēdzot šo līgumu, vari iegūt šo preci un maksāt pa daļām.

Izpēti visu plašo piedāvājumu un apskati arī kādus interjera mazos nieciņus, lai Tava virtuve būtu mājīga, un gaumīga, jo tā būs istaba, kurā mēs ieaicināsim kādu sev tuvu draugu uz pļāpu pie kafijas tases. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)