Banner 980x90

Karostas cietumā rādīs dokumentālo filmu "Neredzamie upuri"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 25.septembrī, plkst.16.00 Karostas cietumā demonstrēs režisores Lizas Māršalas 2013.gadā uzņemtā dokumentālā filmu "Neredzamie upuri" (The Ghosts in Our Machine), pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Tas ir stāsts par atsevišķiem dzīvniekiem, kas dzīvo mūsdienu pasaules mašinērijā vai ir izglābti no tās.

Caur fotožurnālistes Džoannas Makartūras fotoaparātu skatītājs iepazīst vairākus dzīvniekus. Katrs fotoattēls un stāsts no slepeniem pētījumiem fermās, veiksmīgām glābšanas misijām Ziemeļamerikā un Eiropā un citiem darbiem dzīvnieku labā ļauj ielūkoties globālajās industrijās, kurās izmanto dzīvniekus: pārtikā, modē, izklaidē un zinātniskajā izpētē. 

Filma tiks izrādīta ar subtitriem latviešu valodā. Filmas garums 1 stunda 33 minūtes. Ieeja bez maksas.

Filma tiek rādīta sabiedriskā labuma organizācijas "Dzīvnieku brīvība" kino projekta ietvaros, kā nolūks ir izglītot un ieinteresēt cilvēkus par tēmām, kas saistītas ar dzīvnieku aizsardzību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)