Banner 980x90

Katrs Liepājas pirmklasnieks saņems 30 eiro pabalstu

Rīga, 30.aug., LETA. Visi pirmklasnieki, kuri uzsāks mācības kādā no Liepājas vispārizglītojošām skolām, pēc 2.septembra varēs saņemt 30 eiro lielu pabalstu mācību līdzekļu iegādei, neatkarīgi no bērna deklarētās dzīves vietas, aģentūru LETA informēja Liepājas pilsētas Sociālais dienests sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone.

Pirmklasnieku vecāki aicināti pirmajā skolas dienā, pavadot savus pirmklasniekus uz skolu, ņemt līdzi arī bankas konta datus, lai skolā varētu noformēt iesniegumu pirmklasnieka pabalsta saņemšanai.

Šo pabalstu vecākiem norādītajā bankas kontā pārskaitīs septembrī, kad būs nokomplektētas visas pirmās klases un skolās apkopoti dati par pirmklasniekiem.

Pabalstu izmaksai pirmklasniekiem no pašvaldības budžeta piešķirti 24 000 eiro.

Turpinās arī svētku pabalstu izmaksa pašvaldības akcijā "Skolas soma" ģimenēm ar bērniem. Vecāki, kuri nav paspējuši saņemt šo pabalstu, aicināti ierasties Sociālā dienesta Sociālo pakalpojumu daļā, 220.kabinetā, lai uzrakstītu iesniegumu par naudas pārskaitīšanu uz bankas kontu.

Atgādinām, ka akcijas "Skolas soma" pabalstu mācību līdzekļu iegādei 20 eiro apmērā var saņemt visas Liepājā deklarētās daudzbērnu ģimenes, sākot no trīs bērniem; ģimenes, kuras audzina bērnus ar invaliditāti, aizbildnībā esošus bērnus; ģimenes ar bērniem, kuras savu problēmu risināšanā saņem sociālā darbinieka atbalstu un līdzdarbojas savas situācijas uzlabošanā; ģimenes, kurām laika posmā no šā gada 1.jūlija līdz 30.septembrim noteikts trūcīgas ģimenes statuss; Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidēšanas dalībnieku ģimenēs, kurās aug skolas vecuma bērni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)