Banner 980x90

Kredīti – finanšu glābšanas riņķis, uz kuru paļauties negaidītās situācijās!

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Neatkarīgi no tā, vai naudai Jūsu dzīvē ir liela vai maza vērtība, tā ir neaizstājams resurss cilvēka pamatvajadzību nodrošināšanai. Tukšums makā vai bankas kontā paralizē jebkura ikdienu, un dažādi izdevumi var pārsteigt Jūs nesagatavotus. Kā rīkoties, ja algas diena vēl jāgaida, bet nauda nepieciešama tagad? Efektīvākais risinājums ir kredīti, kas noformējami dažu minūšu laikā.

Kad kredīti ir nepieciešami?
Par spīti rūpīgai plānošanai, bieži visnepiemērotākajā brīdī rodas dažādi neparedzēti izdevumi un neatliekamas vajadzības. Tipiskākie piemēri, kad kredīti ir nepieciešami:
- ārstniecības pakalpojumi – veselība ir vērtība, uz kuru nedrīkst ekonomēt. Ja vajadzīgi līdzekļi steidzamai operācijai vai medikamentu iegādei, vilcināties un mēģināt pašam sakrāt naudu var būt pat bīstami un bezatbildīgi gan pret sevi, gan pret saviem tuviniekiem. Tāpēc prātīgāks risinājums ir kredīti, kas uzreiz ļaus saglabāt vai pat uzlabot dzīves līmeni;
- remonti – mašīna, ledusskapis vai mobilais telefons diemžēl nevienojas ar saimnieku par laiku, kad tie plāno salūzt. Taču to labošana, īpaši automašīnas remonts, var prasīt ievērojamas naudas summas. Tāpat arī izsists loga stikls, bojājums jumtā, sabojāta durvju slēdzene un tamlīdzīgi negadījumi neļauj gaidīt līdz nākamajai algas dienai;
- citas vajadzības – pazaudēts vai nozagts maks, laikā neieskaitīta alga vai citas iepriekš neparedzētas situācijas rodas ikvienam. Īstermiņa kredīti ir tāpēc, lai šie izdevumi nesagādātu galvassāpes.

Vai ir prātīgi aizņemties no radiem un draugiem?
Varbūt arī Jūs esat aizdomājušies, kāpēc tik daudzu cilvēku izvēle ir kredīti, nevis aizņemšanās no radiem, kaimiņiem, draugiem vai kolēģiem:
- radiem un paziņām ne vienmēr ir brīvi līdzekļi, ko aizdot;
- aizņemoties naudu no kredītdevējiem, klienti ir disciplinētāki un neriskē sabojāt attiecības ar tuviniekiem, atliekot naudas atmaksu;
- kredīti nav jālūdz, un nav jāskaidro, kāpēc nauda ir nepieciešama, vai jātaisnojas, kāpēc paša iekrājumi šobrīd ir jau iztukšoti.

"Kredīts7" garantē naudu 15 minūšu laikā
"Kredīts7" ir drošs, licencēts īstermiņa aizdevējs, kas piedāvā īpaši ērtu un ātru kredīta noformēšanu – saprotams process, nekādu slēpto izmaksu un nauda Jūsu kontā jau 15 minūšu laikā.

Vairāk informācijas meklējiet Kredits7.lv! Un, protams, neaizmirstiet izvērtēt savu spēju aizdevumu atmaksāt līgumā norādītajā termiņā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)