Banner 980x90

Kredīts tikai dažu minūšu laikā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ātrais kredīts ir īstermiņa naudas aizdevums lielākoties apjomā līdz 400 eiro, kuru iespējams saņemt dažu minūšu laikā. Visbiežāk kredīts šādā formātā tiek pieteikt situācijās, kad rodas kādi neparedzēti tēriņi, bet līdz algai atlikušas pāris dienas. Ātrais kredīts nav paredzēts, lai risinātu ilgtermiņa finansiālās problēmas, piemēram, cita kredīta apmaksai.

Viena no ātro kredītu firmām ir "Kredits365", kas šāda veida īstermiņa aizdevumus izsniedz personām
- no 21 līdz 65 gadu vecumam;
- ar stabiliem ikmēneša ienākumiem;
- ar bankas kontu kādā no Latvijā esošajām bankām;
- bez kavētiem kredīta maksājumiem vai pārkāptām parādsaistībām.

Ar "Kredits365" kredīts pieejams bez ķīlas un galvojuma. Pirmajā reizē ātrie kredīti internetā var pieteikt no 100 līdz 300 eiro un nākamās reizes – jau līdz 400 eiro.

Nezini, kā pieteikties īstermiņa aizdevumam?

Ja atbilsti viesim iepriekš minētajiem nosacījumiem, un esi iepazinies ar kredītlīguma noteikumiem, un pārliecināts, ka spēsi apmaksāt aizņemto summu, iesniedz pieteikumu, lai saņemtu ātro kredītu. Viss, kas Tev jādara, ir jāveic tikai dažas vienkāršas darbības:
- veic reģistrāciju – reģistrācijas anketā jānorāda visa prasītā informācija. Pretējā gadījumā kredīta pieteikums netiek izskatīts;
- identificē savu bankas kontu – 24 stundu laikā no sava bankas konta jānosūta 1 eiro cents uz kredītdevēja bankas kontu.

Veicot bankas konta identifikāciju, Tu saņemsi īsziņu ar lietotāja ID un arī e-pasta vēstuli ar pagaidu paroli. Veic autorizāciju mājaslapā un pabeidz reģistrāciju.

Pieteikuma izskatīšana 
"Kredits365" darbinieki izskatīs Tavu pieteikumu un izvērtēs, vai tas tiek apstiprināts vai noraidīts. Ja Tavs kredīta pieteikums tiks apstiprināts, nauda norādītajā bankas kontā tiks ieskaitīta 15 līdz 20 minūšu laikā. Ja Tev jau ir aktīvs lietotāja profils, tad ienāc savā profilā un piesaki sev vēlamo summu.

Kredīta apmaksas nosacījumi
Kredīts tiek izsniegts un laiku no 15 līdz 30 dienām, kuru laikā jāveic pilna tā apmaksas. "Kredits365" piedāvā divus variantus, kā apmaksāt aizņemto summu:
- apmaksa noteiktajā laikā – maksājumu iespējams veikt jebkurā bankas filiālē vai izmantojot internetbanku;
- pagarināt ātrā kredīta apmaksas termiņu – iespējams atlikt ātrā kredīta atdošanas datumu, pagarinot to no 15 līdz 30 dienām, tomēr tad tavas parādsaistības būs vēl ilgākas. 

Savlaicīgi neizpildītas līguma saistības sabojās Tavu kredītvēsturi, un tas ierobežos Tavas iespējas saņemt kredītu bankā vai iegādāties preces līzingā.

Aizņemies atbildīgi un izvērtē savas iespējas apmaksāt aizdevumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)