Banner 980x90

Kristaps Porziņģis uzrauga basketbola laukuma būvniecību

Foto: Ekrānšāviņš no video
Foto: Ekrānšāviņš no video
Liepājas būvvaldē ir saņemti visi nepieciešami saskaņojumi, lai‪ ‎Liepājā‬ varētu izbūvēt brīvi pieejamu āra basketbola laukumu, kas būs NBA komandas "New York Knicks" spēlētāja Kristapa Porziņģa dāvana dzimtajai pilsētai.

Kā pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv noskaidroja Liepājas pilsētas pašvaldībā, dažas dienas atpakaļ darbi sākušies. Blakus Liepājas Olimpiskais centrs "Daugavas" stadiona rezerves futbola laukumam rosās būvtehnika un celtnieki.

Tā kā laukums jāatklāj jau pēc mēneša, darbiem klātienē seko līdzi arī pats Kristaps ar brāļiem.

Plašāk skatieties pievienotajā video.

Jau iepriekš portāls Liepaja24.lv rakstīja, ka Kristaps Porziņģis kopā ar ģimeni vēlas Liepājai pasniegt dāvanu - brīvi pieejamu āra basketbola laukumu.

Šo laukumu būvēs stadiona "Daugava" rezerves laukumā un tas tiks veidots atbilstoši Nacionālās basketbola asociācijas noteiktajiem parametriem.

Liepājas pašvaldība esot saņēmusi vēstuli no Kristapa Porziņģa, kurā viņš izsaka vēlmi izveidot šādu basketbola laukumu, kā arī lūdz pašvaldību fondam "Porzingis Family Foundation Inc" atļaut veikt labiekārtošanas darbus.

Uldis Sesks skaidroja, ka šāda atrašānās vieta laukuma izvēlēta tāpēc, ka Kristapts esot vēlējies, lai laukums atrastos tuvu jūrai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)