Banner 980x90

Kuģu iznomātājs "Baltreids" pērn strādājis ar 8,31 miljona eiro apgrozījumu

Foto: Liepaja24.lv
Foto: Liepaja24.lv
Liepājas uzņēmuma, zvejas kuģu iznomātāja SIA "Baltreids" apgrozījums pagājušajā gadā bija 8,31 miljons eiro salīdzinājumā ar 10,23 miljoniem eiro gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" dati.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmuma apgrozījums sarucis par 26% - no 961 929 eiro 2014.gadā līdz 710 085 eiro pērn.

Kā norādīts vadības ziņojumā, pagājušajā gadā uzņēmuma rīcībā bija trīs zvejas kuģi - "Maršal Krilov", "Maršal Vasilevskiy" un "Maršal Novikov", kas nodarbojas ar zvejniecību Mauritānijas un Marokas zvejas rajonos pēc izsniegtas licences. Visi kuģi tika iznomāti.

Savukārt šogad "Baltreids" plāno palielināt apgrozījumu, efektīvāk izlietojot materiālo resursu vērtības, paplašināt sadarbību ar esošajiem Latvijas, Eiropas Savienības dalībvalstu un trešo valstu partneriem.

"Baltreids" reģistrēts 1998.gadā, tā pamatkapitāls ir 149 250 eiro, uzņēmums nodarbina 24 darbiniekus.

Uzņēmuma īpašnieki ar 50% kapitāldaļu katrs ir Nikolajs Varušečkins un Oļegs Gorodeckijs.

"Baltreids" pērn bija zivsaimniecības un zvejniecības jomas līderis "Firmas.lv" un aģentūras LETA biznesa portāla "Nozare.lv" izdotajā "Latvijas biznesa gada pārskatā 2015".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)