Banner 980x90

Lielā talka sākusies 1750 oficiālajās vietās

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Sestdien, 23.aprīlī, plkst.9.00 Lielā talka ir sākusies 1750 oficiālajās vietās, aģentūru LETA informēja Lielās talkas mediju koordinatore Madara Laicāne.

Visvairāk talkošanas vietu šogad ir Vidzemē - ir apstiprinātas gandrīz 600 vietas. Zemgalē talkos 350 vietās, Latgalē pieteiktas nedaudz vairāk kā 300 vietas, un līdzīgs skaits ir arī Rīgā un Jūrmalā. Kurzemē apstiprinātas aptuveni 200 talkas vietas.

Apkārtnes sakopšana jau sākās piektdien, 22.aprīlī, kā arī būs daudz vietu, kas nav oficiāli pieteiktas, tomēr arī tās iedzīvotāji sakops šodien.

"Tiem, kas nav paspējuši noorganizēt savu talku, pastāv iespēja izvēlēties jebkuru no apstiprinātajām talkošanas vietām mājaslapā "www.talkas.lv" un šodien tai pievienoties. Pirms tam ieteicams no talkas atbildīgā noskaidrot, vai nav nepieciešams līdzi paņemt kādus īpašus darba rīkus," norādīja Laicāne

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)