Banner 980x90

Lielais TNT "Dejas" koncerts pošas uz Liepāju

Publicitātes foto
Publicitātes foto

13.decembrī pulksten 19.00 Liepājas Olimpiskajā centrā notiks grandiozs koncerts, kuros uzstāsies šova TNT ''Dejas'' finālisti.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja koncerta rīkotāji, populārais projekts TNT "Dejas" kļuva par spožu televīzijas atklājumu, kas daudziem jaunajiem talantiem pavēra ceļu uz deju skatuvi. Projektā apvienotas realitātes šova labākās iezīmes un konkursa intriga. Tajā piedalījās vairāk nekā 250 dalībnieku no 77 Krievijas pilsētām, un tikai vislabākie spēja nokļūt līdz fināla atlasei. Otrās sezonas kastingā piedalījās jau vairāk par 10 000 dalībnieku no 17 valstīm un 150 pilsētām.

Deju šovs norisinājās vairākās kārtās. Vispirms dejotājus vērtēja specializētā kastingā, kura rezultātā projektā palika 24 cilvēki. Pēc tam notika vairāki koncerti, kuru ietvaros dalībnieki izcilo horeogrāfu Jegora Družiņina (Егор Дружинин) un Migela (Мигель) vadībā veidoja neatkārtojamus deju priekšnesumus.

Šova producents Vjačeslavs Dusmuhametovs (Вячеслав Дусмухаметов) uzskata, ka dejas sniedz ne tikai enerģijas skaistumu un kustību estētiku, bet arī vienmēr aktuālo veselību!

Nāc uz koncertu un izjūti TNT "Dejas" enerģiju!

Ilšats (Ильшат), Vika Mihaiļeca (Вика Михайлец), Nastja Mihaiļeca (Настя Михайлец), Antons Panufņiks (Антон Пануфник), Juliāna Buhoļca (Юлиана Бухольц), Vitālijs Savčenko (Виталий Савченко), Juļa Samoiļenko (Юля Самойленко), Anna Tihaja (Анна Тихая), Slava (Слава), Sņežana Krjukova (Снежана Крюкова), Iļja Kļeņins (Илья Кленин), Mihails Jevgrafovs (Михаил Евграфов), Aleksandrs Volkovs (Александр Волков) un Pena (Пена) sniegs visinteresantākos priekšnesumus. Meistarīga horeogrāfija un apbrīnojama ķermeņa plastika mūsdienīgas mūzikas pavadījumā uz neparastu videodekorāciju fona.

Biļetes BIĻEŠU SERVISS kasēs un bilesuserviss.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)