Banner 980x90

"Lielajā dzintarā" aprīlī notiks mūziķa Ainara Virgas 55 gadu jubilejas koncerts

Rīga, 20.febr., LETA. Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" 18.aprīlī notiks mūziķa Ainara Virgas 55 gadu jubilejas koncerts, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Una Griškeviča.

Koncertā skanēs dziesmas no grupas "Līvi" jaunākā albuma, kā arī senāki un atpazīstami skaņdarbi no grupas repertuāra dažādās aranžijās un salikumos. Koncertā skanēs arī Virgas jaunākais veikums - himna mīlestībai, kurai par pamatu mūziķis izmantojis apustuļa Pāvila vēstuli korintiešiem, kurā kristietības sludinātājs apdziedājis mīlestības spēku un skaistumu. Dziesmas "Mīlestība" ierakstā piedalījusies virkne Latvijas rokmūzikas un populārās mūzikas personību.

Mācoties Liepājas mūzikas skolā, Virga apguva vijoļspēli, bet savas muzikālās karjeras laikā kopš 1980.gada viņš ir muzicējis grupās "Vabolītes", "Corpus", "Neptūns", "Liepājas brāļi", "Līvi", "Riga", "Liepājas brāļi" un "Virga Hard Orchestra". Pirms pieciem gadiem Virga laida klajā pirmo solo albumu "Dziesmas par dzīvi un mīlestību", kas ar "Zelta mikrofona" balvu tika atzīts par 2014.gada labāko metāla un roka mūzikas albumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)