Banner 980x90

Liepājā aizturēts pensionāres aplaupītājs

Rīga, 18.febr., LETA. Svētdien policijas darbinieki Liepājā aizturējuši vīrieti, kurš uz ielas bija aplaupījis pensionāri, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Signe Šteinberga.

Ap plkst.18.40 policijā tika saņemts izsaukums, ka kāda persona Šķēdes ielā izrāvusi pensionārei no rokām somiņu. Nekavējošu meklēšanas darbību rezultātā aizdomās par nozieguma pastrādāšanu tika aizturēts 1991.gadā dzimis vīrietis.

Veicot kriminālizmeklēšanas pasākumus, noskaidrots, ka tās pašas dienas rītā viņš vēl kādai sievietei Piltenes ielā izrāvis somiņu.

Policijā sākts kriminālprocess par laupīšanu, notiek izmeklēšana. Nolaupītās mantas ir atgūtas un tiks atdotas īpašniecēm. Vīrietis jau agrāk nonācis policijas redzeslokā par mantiska rakstura noziedzīgu nodarījumu veikšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)