Banner 980x90

Liepājā aizturēts vīrietis ar svešu pasi un bankas karti

Jelgava, 10.jūl., LETA. Sestdien, 7.jūlijā, Liepājā aizturēts vīrietis ar svešu pasi un bankas karti, aģentūru LETA informēja Liepājas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Policijas darbinieki, patrulējot Lielajā ielā, ievēroja uz soliņa gulošu personu. Uzrunājot personu, konstatēts, ka vīrietis ir stiprā reibuma stāvoklī un nespēj patstāvīgi pārvietoties, līdz ar to 1966.gadā dzimušais aizturēts un nogādāts Pašvaldības policijas Īslaicīgās aizturēšanas telpās atskurbšanai.

Pārbaudot aizturētā vīrieša mantas, pie viņa atrasta citas personas nepilsoņa pase, kā arī vēl citas personas bankas norēķinu karte. Aizturētais vīrietis nespēja paskaidrot, kāpēc pie viņa atrodas svešu cilvēku dokumenti.

Pēc atskurbšanas aizturētais vīrietis nodots Valsts policijas darbiniekiem lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)