Banner 980x90

Liepājā ar franču saksofonu kvarteta "Quatuor Machaut" koncertu atklās koncertciklu "Iededz gaismu"

Rīga, 28.sept., LETA. Ceturtdien, 4.oktobrī, Liepājā ar saksofonu kvarteta "Quatour Machaut" koncertu tiks ieskandināts koncertcikls "Iededz gaismu", kas ik gadu tumšajos ziemas mēnešos iepriecina ar džeza un kamermūzikas koncertiem, aģentūru LETA informēja koncertcikla sabiedrisko attiecību koordinatore Anna Paula Pujēna.

Franču saksofonu kvartets "Quatour Machaut" mūzikā atradis savu unikālo pieeju agrīnās polifoniskās mūzikas un improvizācijas kombinācijā. Kvarteta mājvieta ir Orleāna, Francijā. Viņi ir aktīvāko Francijas džeza skatuves mūziķu apvienības "Tricollectif" dalībnieki.

Liepājā kvartets viesosies Baltijas tūres laikā. Viesošanās laikā Latvijā, "Quatuor Machaut" būs iespējams dzirdēt arī Madonā un Lūznavas muižā.

Saksofonu kvarteta "Quatuor Machaut" tika izveidots 2011.gadā. Tā nosaukums izvēlēts par godu komponistam Gijomam de Mašo (1300-1377).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)