Banner 980x90

Liepājā atklās koncertciklu "Iededz gaismu"

Liepājā sestdien, 28.novembrī tiks atklāts koncertcikls "Iededz gaismu", kas gada tumšākajos mēnešos piedāvās klausītājiem baudīt mūziku Latvijas mūziķu izpildījumā, aģentūru LETA informēja koncertcikla sabiedrisko attiecību koordinatore Anna Paula Pujēna.

Pirmais koncerts "No tautasdziesmas un impresionisma līdz kabarē" notiks sestdien plkst.18.00 viesnīcas "Promenade Hotel" Hika zālē. Tajā piedalīsies komponists un pianists Pēteris Plakidis, vijolnieks Dzintars Beitāns un soprāns Diāna Silova. Programmā būs dzirdama Latvijas un ārzemju komponistu mūzika.

Nākamais koncerts "Bēthovena vēstules" izskanēs 12.decembrī plkst.18.00 Graudu ielas koncertzālē. Koncertā piedalīsies klarnetists Egīls Šēfers, Liepājas Simfoniskā orķestra čelliste Dace Zālīte un pianists Toms Ostrovskis.

Paralēli Ludviga van Bēthovena skaņdarbiem koncertā skanēs igauņu komponista Arvo Perta un latviešu komponistu Ērika Ešenvalda, Pētera Vaska un Pētera Plakida skaņdarbi. Koncerta gaitā mūzikas žurnālists Orests Silabriedis iepazīstinās klausītājus ar Bēthovena vēstuļu fragmentiem.

Vecā gada izskaņā un jaunā gada priekšnojautās 30.decembrī izskanēs koncerts, kurā Ivars Bezprozvanovs (čells) un Liene Circene (klavieres) atskaņos Manuela de Faljas, Īzaka Albena un citu ievērojamu komponistu darbus.

Koncertcikls turpināsies ar vairākiem koncertiem janvārī un februārī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)