Banner 980x90

Liepājā atkritumu apsaimniekotāji atbildēs uz klientu jautājumiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Liepaja24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Liepaja24.lv
Piektdien, 25.novembrī, plkst.15 Liepājas domes lielajā zālē atkritumu apsaimniekotāji atbildēs uz klientu jautājumiem.

Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumu pārstāvji tiksies ar iedzīvotājiem un daudzdzīvokļu namu pārvaldniekiem, lai atbildētu uz jautājumiem par atkritumu apsaimniekošanas kārtību Liepājā.

Uz aktuālajiem jautājumiem atbildēs pārstāvji no atkritumu apsaimniekotājiem "Liepājas RAS", "Eko Kurzeme" un "Vides pakalpojumu grupa", kā arī Liepājas pilsētas domes amatpersonas.

Liepājas pašvaldībai bija beidzies līdzšinējais līgums ar atkritumu apsaimniekotājiem, un likuma kārtībā tika veikts publiskais iepirkums, kā rezultātā 2016.gada 7.septembrī tika parakstīti jauni līgumi par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Liepājā. Saskaņā ar tiem turpmāk Liepājā sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus atkarībā no cilvēka dzīvesvietas sniegs divi atkritumu apsaimniekotāji - "Vides pakalpojumu grupa" un "Eko Kurzeme".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)