Banner 980x90

Liepājā cilvēki ar redzes traucējumiem un invaliditāti var pieteikties sociālās pilnveides nodarbībām

Jelgava, 16.apr., LETA. Liepājas pašvaldība, īstenojot projektu "Saredzi citādāk", no 1.maija turpinās organizēt bezmaksas sociālās pilnveides nodarbības cilvēkiem ar redzes traucējumiem un invaliditāti, kurām iespējams pieteikties Liepājas Neredzīgo biedrībā, aģentūru LETA informēja Liepājas pašvaldībā.

Nodarbībām var pieteikties cilvēki ar redzes traucējumiem un invaliditāti, kā arī personas ar pirmās, otrās un trešās grupas invaliditāti. Vietu skaits nodarbībās ir ierobežots.

Nodarbību dalībniekiem būs iespēja apgūt jaunas prasmes un zināšanas mājturībā un dārza darbos, mājamatniecības, datorapmācības nodarbībās, tāpat notiks apmācības par pilsētvides pieejamību Liepājā.

Nodarbības atbilstoši to veidam norisināsies Liepājas Neredzīgo biedrībā un sociālās rehabilitācijas un izziņas centrā "Dvēseles veldzes dārzs" Pāvilostas novadā. Apmācības par Liepājas pilsētvides pieejamību notiks pilsētvidē.

Projekta mērķis ir uzlabot personu ar redzes traucējumiem iekļaušanos sabiedrībā un veicināt vienlīdzīgu attieksmi pret personām ar invaliditāti. To plānots sasniegt, stiprinot sadarbību, uzlabojot sabiedrības izpratni un paaugstinot speciālistu kompetences, pilnveidojot infrastruktūru un sociālo pakalpojumu pieejamību, efektivitāti un dažādību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)