Banner 980x90

Liepājā forumā "Iespēju tilts" izskanēs pieredzes stāsti par pārmaiņām izglītībā

Jelgava, 23.aug., LETA. 28.augustā Liepājā, koncertzālē "Lielais dzintars", uz forumu "Iespēju tilts 2018" pulcēsies izglītības jomas pārstāvji, lai dalītos stāstos par pārmaiņām izglītībā, aģentūru LETA informēja Liepājas Izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone.

Foruma rīkotāji pauda, ka jebkuru pārmaiņu īstenošanai nepieciešama uzdrīkstēšanās sapņot un darīt, nebaidīties kļūdīties un uzņemties atbildību.

"Laikā, kad Latvijas izglītības sistēmā norisinās būtiskas pārmaiņas mācību saturā, pārdefinējot, ko mācīt un mācīties, kādas ir mācībām piemērotākās metodes, kā novērtēt sasniegto, svarīgāka nekā jebkad agrāk ir prasme mācīties citam no cita un visiem kopā, kas ir šīs konferences mērķis," skaidroja Jākobsone.

Foruma dalībniekiem būs iespēja ieklausīties deviņu drosmīgu līdzcilvēku - skolotāju, skolēnu, skolas vadītāju un vecāku - pieredzes stāstos. Konferences pirmajā daļā "Darīt, nedrīkst atlikt!" uzstāsies personālvadības konsultants un organizāciju psihologs Uldis Pāvuls, uzņēmuma "AirBoard" vadītājs Elviss Straupenieks un Latvijas Autisma apvienības vadītāja Līga Bērziņa.

Konferencē ar saviem iedvesmas stāstiem dalīsies Latvijas izglītības iestāžu vadītāji - Dobeles Valsts ģimnāzijas direktore Inese Didže, Lielvārdes vidusskolas ķīmijas un dabaszinību skolotājas Kārlis Greitāns, Talsu 2.vidusskolas matemātikas skolotāja Indra Pauliņa, Rīgas Teikas vidusskolas mājturības un tehnoloģiju skolotājs Pēteris Kaļva, Alūksnes novada vidusskolas sākumskolas skolotāja Līga Krūmiņa.

Konferences starplaikos būs iespēja iepazīties ar mācību līdzekļu, izglītības tehnoloģiju un mūsdienīgas mācību vides aprīkojuma ekspozīciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)