Banner 980x90

Liepājā izglītības projektiem piešķir 25 000 eiro

Ventspils, 25.apr., LETA. Liepājas izglītības projektu konkursā atbalstīti 22 projekti, piešķirot tiem pašvaldības līdzfinansējumu 25 000 eiro apmērā, aģentūru LETA informēja Liepājas Izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone.

Konkursā atbalstīts biedrības "Balstiņš" projekts, kas paredz kompetencēs balstīta mācību satura ieviešanu Liepājas bērnudārzos. Finansējums piešķirts arī kultūras pasākumiem - Melngaiļskolas atbalsta biedrības rīkotajām starptautiskajām meistarklasēm mūzikā un Liepājas baleta un deju studijas 15 gadu jubilejas koncertam.

Tāpat konkursā atbalstīts viedo tehnoloģiju pamatu apguves projekts un Liepājas kultūrvēsturiskā mantojuma e-mācību metodiskā nodrošinājuma izstrāde, vasaras seminārs skolotājiem "Esi gatavs simtgadei", radošās darbnīcas "Pērles Liepājā" un citi projekti.

Pavisam konkursam bija pieteikts 31 projekts. No pašvaldības prasītā kopējā līdzfinansējuma summa sasniedza 46 923 eiro.

Šī gada prioritātes izglītības projektu konkursā bija Latvijas izglītības nozares bagātināšana ar tradicionālām vērtībām laikmetīgās izpausmēs, kā arī izglītības iestāžu audzēkņu sadarbības un pieredzes veicināšana.

Konkursa mērķis ir atbalstīt izglītības nozarei nozīmīgu programmu, projektu un pasākumu īstenošanu Liepājā, veicināt iedzīvotāju un nevalstisko organizāciju līdzdalību un sadarbību izglītībā aktuālu problēmu risināšanā, uzlabojot izglītības kvalitāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)