Banner 980x90

Liepājā Jāņa Čakstes laukuma koncertprogrammu atklās grupa "Zari"

Rīga, 3.jūn., LETA. Liepājas Kultūras pārvalde vasarā pilsētas iedzīvotājiem un viesiem jau tradicionāli piedāvās apmeklēt bezmaksas muzikālus brīvdabas koncertus, kas norisinās Jāņa Čakstes laukumā, aģentūru LETA informēja Kultūras pārvaldes sabiedrisko attiecību vadītāja Jurita Krūma.

Piektdien, 7.jūnijā, plkst.20 koncertu programmu atklās grupa "Zari".

Grupa "Zari", pēc albuma "Sazaroti" izdošanas, ir sākusi darbu pie oriģinālmelodijām, kuras tuvākā nākotnē ir paredzējuši izdot mini albumā.

Kā pauda Krūma, veidojot jaunus skaņdarbus, grupa joprojām palikusi uzticīga latviešu tautasdziesmu tekstam un buramvārdiem, jo tas ir bagāts un neatkārojams latviešu mantojums, kuru grupa labprāt atdzīvina mūsdienās ar jau citu muzikālo sajūtu.

Jāņa Čakstes laukuma koncertā grupa izpildīs arī dažus jaunos oriģinālskaņdarbus, kuriem izraudzīti teksti no buramvārdu krājumiem, kā piemēram, "Melnupīte", "Dievs ar Laimi", "Saules rīti".

Grupas sastāvā ir mūziķi - Ieva Dreimane (vokāls un perkusijas), Liene Križevica (vokāls un stabule), Vinsents Krebs (akordeons un perkusijas), Uldis Meļķis (ģitāra), Zigmārs Miemis (elektronika), Sandis Volkovs.

Jāņa Čakstes laukuma kultūras programma turpināsies 26.jūlijā ar grupas "Raxtu Raxti" uzstāšanos, savukārt 16.augustā apmeklētājus ar koncertu iepriecinās dziesminieks "Goran Gora".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)