Banner 980x90

Liepājā konflikta laikā ievainots autobusa vadītājs

Jelgava, 8.febr., LETA. Vakar plkst.16 Liepājā, autobusu pieturā Rīgas ielā, ievainots autobusa vadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Signe Šteinberga.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka pagaidām nenoskaidrota persona pēc iepriekš notikuša maznozīmīga konflikta ar autobusa vadītāju, ar, iespējams, pneimatisko ieroci, iešāva viņam, nodarot miesas bojājumus.

1957.gadā dzimušais sabiedriskā mirkroautobusa vadītājs guvis miesas bojājumus un nogādāts mediķu aprūpē slimnīcā Rīgā.

Par notikušo policijā ir sākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana. Ir noteiktas vairākas ekspertīzes, tiek apzināti video ieraksti un meklēts vainīgais.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)