Banner 980x90

Liepājā konfiscē 900 kontrabandas cigaretes un 40 litrus nelegālā alkohola

Ventspils, 22.janv., LETA. Policija kāda vīrieša dzīvesvietā Liepājā konfiscējusi 900 kontrabandas cigaretes un aptuveni 40 litrus nelegālā alkohola, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Madara Šeršņova.

19.janvārī Liepājas policijas iecirkņa darbinieki, reaģējot uz liepājnieku sniegto informāciju par kāda vīrieša pretlikumīgajām darbībām, veikuši pārbaudi viņa īpašumā Liepājā, Raiņa ielā, kur konstatēja 42,5 litrus "kandžas" un 900 cigaretes bez Latvijas Republikas akcīzes markām.

Policijā par notikušo ir sākta administratīvā lietvedība par preču, kas apliekamas ar akcīzes nodokli, uzglabāšanas noteikumu pārkāpšanu. Par šādu pārkāpumu fiziskām personām uzliek naudas sodu no 70 līdz 700 eiro. Nelegālais alkohols tiks negādāts uz ekspertīzi, pēc kuras tiks lemts jautājums par kriminālprocesa ierosināšanu, piebilda Šeršņova.

1973.gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par līdzīgiem pārkāpumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)