Banner 980x90

Liepājā MVU projektu līdzfinansēšanas konkursā sadalīs 62 250 eiro

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv

Mazo un vidējo komercsabiedrību projektu līdzfinansēšanas konkursā Liepājas dome šogad plāno sadalīt 62 250 eiro. To paredz domes apstiprinātais nolikums.

Konkursa mērķis ir sniegt domes atbalstu projektiem, kas tiks īstenoti Liepājā līdz 2017.gada 31.martam un paredz jaunu darbvietu radīšanu, jaunu produktu vai pakalpojumu veidošanu, komercdarbības attīstību ar eksporta pazīmēm, kā arī atbalstu projektiem, kuriem jau piesaistīts vai tiek plānots piesaistīt papildu finansējumu (Eiropas Savienības finansējums, kredīta līdzekļi, citas piesaistītās investīcijas).

Pieļaujamā domes līdzfinansējuma intensitāte vienas komercsabiedrības vienam projektam ir līdz 50% no projekta pieteikuma budžeta. Minimālais līdzfinansējuma apmērs ir 2500 eiro, bet maksimāli pieļaujamais līdzfinansējums - 10 000 eiro.

Ja pašvaldības līdzfinansējums tiek ieguldīts paliekošu komunikāciju un infrastruktūras izbūvei, uzlabošanai vai pieslēguma izveidei, pēc projekta realizācijas izbūvētās komunikācijas, infrastruktūra vai pieslēgums pāriet pašvaldības īpašumā.

Konkursā var piedalīties Liepājā reģistrētas komercsabiedrības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)