Banner 980x90

Liepājā notiks bezmaksas atbalsta nodarbības onkoloģijas pacientiem

Ventspils, 20.jūn., LETA. Liepājas pilsētas pašvaldība sadarbībā ar onkoloģisko pacientu atbalsta biedrību "Dzīvības koks", sākot ar 26.jūniju Liepājā organizēs atbalsta grupu nodarbības onkoloģijas pacientiem, viņu ģimenes locekļiem un atbalsta personām, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Nodarbības organizēs, sniegtu iespēju pacientiem ar onkoloģiskām saslimšanām iepazīties ar dažādiem pašpalīdzības veidiem un saņemt psiholoģisku atbalstu.

Pirmā nodarbība notiks 26.jūnijā plkst.18 Dārza ielā 46. Tās laikā varēs iepazīties ar keramiku – vienu no veidiem, ar kā palīdzību veicināt un pilnveidot psiholoģisko atbalstu gan sev, gan tuviniekiem onkoloģisko saslimšanu gadījumā. Nodarbības vadīs keramiķe Antra Mazika. Vēl divas keramikas nodarbības notiks 30. oktobrī un 27.novembrī.

6.jūlijā, 11.jūlijā un 1.augustā plānotas ieskata nodarbības kanisterapijā Ingara Gudermaņa vadībā, lai iepazītos ar iespēju gūt psiholoģisku atbalstu sadarbībā ar īpaši apmācītiem suņiem. Nodarbības notiks Stendera ielā 5.

Rudens un ziemas mēnešos plānotas atbalsta grupu nodarbības ar iespēju iepazīt drāmas terapiju, ko vadīs terapeite Liene Rūja-Lāma. Savu atbalstu un padomu sniegs arī psiholoģe Raisa Immere.

Atbalsta grupu nodarbībās dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar dažādiem pieejamajiem pašpalīdzības veidiem, piemeklējot sev piemērotāko, kā arī socializēties ar citiem pacientiem un viņu atbalsta personām.

Atbalsta grupas ir svarīgs mehānisms savstarpējā atbalsta veidošanā gan slimības laikā, gan pēc tās, skaidroja pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)