Banner 980x90

Liepājā notiks Biznesa "Izcils produkts, bet neiet pārdošana. Ko darīt?"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Otrdien, 11.oktobrī ielūdz Kurzemes Biznesa inkubators uz kārtējo Biznesa rītu par vienmēr aktuālo tematu - pārdošanu, pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informē Kurzemes Biznesa inkubatora vadītājs Intars Zēns.

Biznesa rītu šoreiz savās telpās uzņem kafejnīca Red Sun Buffet Pasta ielā 2.  Biznesa rīta noslēgumā interesentiem būs iespēja doties ekskursijā uz uzņēmuma VIA-S modular houses ražotni. 

"Nereti, lai cik izcilu produktu uzņēmums radītu, nākas saskarties ar problēmu, ka produktu ir grūti pārdot. Visbiežāk par iemeslu problēmai ir nepareizi izvēlēti tirdzniecības modeļi vai informācijas sadales kanāli," norāda Zēns.

Biznesa rīta ievadā savā pieredzē produkta virzīšanā tirgū dalīsies uzņēmējs, moduļu māju ražotāja VIA-S modular houses vadītājs Jānis Akerfelds, kura vadītajam uzņēmumam aizvadītajos gados izdevies ielauzties daudzu jauno uzņēmēju mērķa tirgū – Skandināvijā.

Biznesa rītā turpinājumā savā pieredzē dalīsies Academia Baltijas reģiona vadītājs, uzņēmēja gēna BOSI (biznesa vadības un biznesa akselerācijas) metodoloģijas ieviesējs Latvijā - Jānis Skrūzkalns. Uzņēmējdarbības attīstības eksperts, kura klientu lokā ir tādi uzņēmumi, kā DNB, Nordea, Citadele, Hipotēku banka, Swedbank, SEB, LMT un Lattelecom, pastāstīs par uzņēmēju biežāk pieļautajām kļūdām produkta virzīšanā tirgū.

Pasākuma noslēgumā Biznesa rīta apmeklētājiem būs iespēja doties ekskursijā pa SIA VIA-S modular houses  ražotni Grobiņas pagasta Robežniekos, Lielajā ielā 5. Uzņēmuma pāstāvis ekskursijas dalībniekiem pastāstīs par uzņēmuma ražotajām moduļu mājām, to ražošanas procesu, uzņēmuma darbību un  nākotnes plāniem.

Biznesa rīts notiks 11.oktobrī, plkst.9.00 kafejnīcā "Red Sun Buffet", Liepājā, Pasta ielā 2. Dalība seminārā: bezmaksas. Reģistrēšanās dalībai Biznesa rītā līdz 10.oktobrim, sūtot pieteikumu uz e-pastu: info@kbi.lv. Vietu skaits ierobežots.

Biznesa rīti Liepājā tiek organizēti reizi ceturksnī par uzņēmējiem aktuālām tēmām. Nākamais biznesa rīts paredzēts decembrī. Šo Biznesa rītu organizē Kurzemes Biznesa inkubators sadarbībā ar SEB banku, Liepājas speciālo ekonomisko zonu un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)