Banner 980x90

Liepājā notiks konference par ģimeni un tās lomu bērna attīstībā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Pirmdien, 24.oktobrī, no plkst.11.00 līdz plkst.15.00 Liepājas Universitātes Lielajā zālē notiks konference "Attiecības, laulība, ģimene – vērtību skola, spogulis un krustceles". Konferencē tiks aktualizēts jautājums par ģimenes lomu bērna attīstībā, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā. 

Konferenci vadīs Liepājas Nācaretes baptistu draudzes mācītājs Egils Ķeiris. Tās dalībniekus uzrunās Liepājas Universitātes rektore Dace Markus, Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības, kultūras un sporta jautājumos Vilnis Vitkovskis un Romas katoļu baznīcas Liepājas bīskaps Viktors Stulpins.

Lektori – ģimenes audzināšanas maģistre, sistēmiskā ģimenes psihoterapeite Kristīne Maže un praktiskās teoloģijas maģistrs Edgars Mažis – konferencē runās par ģimeņu rakstiem un musturiem Bībelē, par laulību un ģimeni Bībeles izpratnē, par ģimenes attiecību ietekmi uz bērna attīstību un par to, vai bērniem ģimenē ir tādas pašas tiesības kā pieaugušajiem – tikt cienītiem, neapsaukātiem.

Jau piecus gadus Liepājas domes Reliģisko lietu komisija un Liepājas mācītāji organizē konferences, kuru tēmas ir rosinājuši pilsētas pedagogi.

Sākotnēji konference tika organizēta pedagogiem, bet, ņemot vērā konferencēs apskatīto tēmu aktualitāti, uz to tiek aicināti gan pedagogi un svētdienas skolas skolotāji, gan sociālajā sfērā strādājošie, gan ikviens cits, kurš vēlas kļūt zinošāks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)