Banner 980x90

Liepājā notiks seno piekrastes koka laivu meistardarbnīca

Ventspils, 26.jūn., LETA. 14.jūlijā Liepājā Jūras svētku laikā norisināsies seno piekrastes koka laivu meistardarbnīca, aģentūru LETA informēja Liepājas Kultūras pārvaldes pārstāve Dita Dzene.

Jūras svētku apmeklētājiem būs iespēja izzināt seno piekrastes zvejnieku laivu būvniecības pamatprincipus, aplūkot meistara darba rīkus un kokmateriālu izvēli, vērot meistara darbu un pašiem iesaistīties laivu būvniecībā, kas palīdzēs izprast laivu būvju tradīcijas Latvijā un to saglabāšanas vērtību.

Darbnīcu vadīs seno laivu meistars Ainars Zingniks kopā ar pasākumu vadītāju Raivi Šulcu.

Jau ziņots, ka Jūras svētku laikā Liepājas tirdzniecības kanālā trešo gadu rīkos Jūrasbraucēju kuršu vikingu liellaivu sacensības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)