Banner 980x90

Liepājā notiks šķēršļu skrējiens "Karostas mezgls"

Ventspils, 8.sept., LETA. Nākamās nedēļas nogalē, 16.septembrī, jau piekto reizi Liepājas atpūtas vietā "Beberliņi" notiks šķēršļu skrējiens "Karostas mezgls", aģentūru LETA informēja Liepājas Vieglatlētikas kluba pārstāve Sandra Indriksone.

"Karostas mezgls" ir piedzīvojumu sacensības brīvā dabā ar aptuveni septiņus kilometrus garu trasi, kas vīsies cauri atpūtas vietai "Beberliņi" un tās pieguļošajai teritorijai. Trasi grūti pārvaramu un izaicinošu padara dažādi dabiski un mākslīgi radīti šķēršļi, kā arī interesanti uzdevumi, skaidroja Indriksone. Tādēļ, lai sasniegtu finišu, dalībniekiem ir jābūt gataviem skriet, rāpot, brist pa dubļiem un izmantot savu spēku un veiklību dažādu uzdevumu izpildē.

Šogad trase dalībniekus iepazīstinās ar jaunām takām, krūmiem un drupām, lai sacensības šķistu interesantākas arī tiem, kas startējuši jau iepriekš.

"Atpūtas vietai "Beberliņi" un tās pieguļošajai teritorijai ir ļoti autentiska un vēsturiska aura, ko ik gadu vēlamies parādīt "Karostas mezgla" dalībniekiem. Tā kā sacensību norises vietā ir daudz dažādu dabiski radušos šķēršļu, tad uz to arī liksim uzsvaru," pastāstīja sacensību organizators Reinis Rozītis.

Sacensībās var startēt gan individuāli, gan arī četru cilvēku lielā komandā, kurā pārstāvēti abi dzimumi. "Karostas mezgla" organizatoru komanda ir padomājusi ne tikai par jaunas trases izplānošanu, bet arī par aktīvajiem bērniem, kuri alkst pēc izaicinājumiem un jauniem piedzīvojumiem, tāpēc pirmo gadu šķēršļu skrējienā tiek aicināti piedalīties arī bērni, kuri sasnieguši astoņu gadu vecumu. Viņiem būs izveidota īpaša mazā trase.

Reģistrācija un numuru izņemšana visu distanču dalībniekiem sāksies plkst.9. Reģistrācijas telts, kā arī starta un finiša zona atradīsies pie takas, kas ved uz piedzīvojumu parku "Tarzāns". Ikvienam dalībniekam pie reģistrācijas būs jāuzrāda derīgs personu apliecinošs dokuments.

"Karostas mezglu" plkst.11 atklās bērnu skrējiena dalībnieki, savukārt individuālā skrējiena dalībniekiem starts paredzēts plkst.12. Plkst.13 sacensību trasē dosies komandas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)