Banner 980x90

Liepājā notiks starptautisks amatierteātru festivāls

Liepāja, 23.marts, LETA. 25.martā un 26.martā septīto reizi Liepājā notiks 7.Starptautiskais amatierteātru festivāls "Te un nekur citur", Rietumu Radio informēja Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra projektu vadītāja Inese Sērdiene.

Festivālā plānotas septiņas izrādes četrās valodās - latviešu, lietuviešu, igauņu un krievu, ko skatītājiem piedāvās amatierteātri no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

25.martā festivālu iesāks tā idejas autori - Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Tautas teātris ar izrādes "Kuršu vikingi" fragmentu prezentāciju skatītājiem Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē.

Muzikālā izrāde veidota pēc Andreja Miglas un Valda Rūmnieka romāna, kas ir augstu novērtēts literārs darbs, kurā tēloti Latvijas senvēstures notikumi, kad varas dēļ tiek upurēta sava zeme un ļaudis.

Festivāla turpinājumā varēs iepazīt Valkas pilsētas teātra izrādi - Anrī Barbisa noveles dramatizējumu "Maigums".

Uz izrādi "Pārpratums" Liepājas Latviešu biedrības nama Kamerzālē aicinās VEF Kultūras pils teātris un režisors Agris Krūmiņš.

Vēl festivālā piedalās Rīgas Kultūras un tautas mākslas centra "Ritums" teātra studija, Jonavas pilsētas teātris, Tallinā dibinātās Maretas Omeras teātra studija un Ogres Tautas teātris.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)