Banner 980x90

Liepājā notiks tautas velobrauciens "Pilsētā bez auto"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 24.septembrī, lai pievērstu plašu sabiedrības uzmanību veselīgam un aktīvam dzīvesveidam, Liepājā Eiropas Mobilitātes nedēļas ietvaros notiks tradicionālais tautas velobrauciens "Pilsētā bez auto", pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā. 

Reģistrācija dalībai velobraucienā sāksies jau plkst.11.00 pie Liepājas domes (Rožu ielā 6), savukārt starts plānots plkst.12.00.

Plānotais maršruts ir apmēram 10,7 km garš un tas virzīsies pa Kuršu ielu, Siena ielu, Malkas ielu, Kungu ielu, Lielo ielu, Jauno ostmalu, Zemnieku ielu, Brīvības ielu, Cukura ielu, Ģenerāļa Baloža ielu, Pulkveža Brieža ielu un Lībiešu ielu līdz sporta un atpūtas vietai "Beberliņi".

Noslēgumā ikviens velobrauciena dalībnieks varēs piedalīties jautrās un radošās aktivitātēs, veikt veselības mērījumus Rīgas Stradiņa universitātes Liepājas filiāles veselības teltī, kā arī darboties Valsts policijas informatīvajā teltī kopā ar runci Rūdi un bebru Bruno. 

Eiropas Mobilitātes nedēļas pasākumus organizē Liepājas domes Vides, veselības un sabiedrības līdzdalība daļa. Papildu informācijai zvanīt pa tālruni: 63404747.

Eiropas mobilitātes nedēļa tiek organizēta, lai popularizētu ilgtspējīgu mobilitāti, demonstrējot, cik daudz pozitīvu aspektu ir alternatīvajiem transporta līdzekļiem, kā arī mudinot iedzīvotājus izvēlēties alternatīvus transporta līdzekļus ikdienā.

Eiropas Mobilitātes nedēļa tiek atzīmēta kopš 2002.gada.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)