Banner 980x90

Liepājā notiks Tehnoloģiju MINI-festivāls

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
Trešdien, 26.oktobrī, no plkst.10.00 līdz plkst.18.00 Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies Tehnoloģiju MINI-festivāls, kurā aicināti piedalīties pirmskolas, pamatskolas vecuma bērni un jaunieši, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Festivāla mērķis ir parādīt bērniem un jauniešiem, ka zinātne nav tikai formulas ķīmijas kladē. Pasākuma programmā paredzēti sekojoši pasākumi – zinātnes šovi, robotu cīņas un dejas, kustīgas ekspozīcijas, mobilās laboratorijas, elektrokartingi, bez pilota lidaparāti, programmēšana bērniem un citas radošās darbnīcas.

Festivāla ietvaros norisināsies piecas šovu programmas, tai skaitā viesi no Lietuvas – UAB "Orbis"; darbosies vairākas radošās darbnīcas, piemēram, "Blue Shock Bike", "Boards Unlimited", RTU Robotikas klubs, "Start (IT)", Liepājas Bērnu un jaunatnes centrs u.c.

Pasākuma organizatori informē, ka programma veidota tā, lai ikviens interesents atrastu sev ko piesaistošu un varētu uzzināt ko jaunu. Bērnus darboties aicinās vietējie Liepājas uzņēmumi – BlueShockRace, Blue Shock Bike, ZINOO u.c., kā arī viesi no kaimiņvalsts Lietuvas demonstrēs Robotu šovu ar NAO cilvēkveidīga robota piedalīšanos. Ciemosies arī gudrie un izpalīdzīgie robotiņi Lenijs un Zipijs, Kurzemes Democentrs ar stendu "Ceļojums energoefektivitātes pasaulē" un citas ar tehnoloģijām, programmēšanu un zinātni saistītas aktivitātes. 

Papildus informāciju par festivāla norisi meklē "www.latste.lv", kā arī sekojot festivāla sociālajos tīkos. Grupas aicinātas pieteikties individuāli uz e-pastu latste@liepu.lv vai zvanot pa telefonu 20003075.

Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)