Banner 980x90

Liepājā notiks valsts pārvaldes un pašvaldību vadītāju konference "Celtspēja"

Ventspils, 20.okt., LETA. Šodien plkst.11 Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" notiks pirmā sabiedrības vadītāju konference "Celtspēja", aģentūru LETA informēja konferences komunikācijas vadītāja Līva Dzerkale.

Konference pulcēs valsts pārvaldes, kapitālsabiedrību, organizāciju un pašvaldību vidējā un ausgtākā līmeņa vadību, kā arī vairāku uzņēmumu pārstāvjus - kopumā ap tūkstoti dalībnieku.

Konferencē runās par sabiedrības uzticības paaugstināšanu publiskajam sektoram, kā arī veidiem, kā veicināt pozitīvu procesu virzību valstiskā līmenī. Kā lektori uzstāsies bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe - Freiberga, mākslas festivāla "Cēsis" direktors Juris Žagars, žurnālists un moderators Haralds Burkovskis, sociālantropologs Roberts Ķīlis, stratēģiskais plānotājs Edgars Pētersons, pārmaiņu arhitekte Anita Gaile, uzņēmuma "Tele 2 Latvia" valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs, sociālantropologs un pilsētpētnieks Viesturs Celmiņš, NATO stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts u.c. eksperti.

Konferenci būs iespēja vērot tiešraidē interneta vietnē "www.celtspeja.lv/lv/tiesraide/".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)