Banner 980x90

Liepājā par divu zēnu aplaupīšanu aizturēts iepriekš policijas redzeslokā nonācis nepilngadīgais

Rīga, 17.okt., LETA. Valsts policija (VP) Liepājā aizturējusi iepriekš likumsargu redzeslokā nonākušu nepilngadīgo, kurš ir aplaupījis divus zēnus, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

2001.gadā dzimis jaunietis oktobra sākumā, piedraudot ar nazim līdzīgu priekšmetu, pieprasījis naudu diviem par sevi jaunākiem zēniem. Par šo faktu policijā sākts kriminālprocess, persona ir aizturēta.

Aizturētais jaunietis jau iepriekš vairākkārt nonācis policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem un arī noziedzīgu nodarījumu paveikšanu, piemēram, septembrī viņš kādam svešam zēnam atņēmis mobilo telefonu. Par šo gadījumu arī sākts kriminālprocess, kurā izmeklēšana ir pabeigta un lietas materiāli nosūtīti prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai. Tāpat jaunietis ticis aizturēts saistībā ar zādzībām no vairākām tirdzniecības vietām Liepājā, kur tika zagti galvenokārt saldumi, pārtikas produkti, vienā gadījumā arī elektropreces.

Jaunietim tiesa piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu. Izmeklēšana turpinās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)