Banner 980x90

Liepājā par vairākkārtēju šaudīšanos ar pneimatisko ieroci aiztur piecas personas

Ventspils, 21.nov., LETA. Par vairākkārtēju šaudīšanos ar pneimatisko ieroci aizvadītajās brīvdienās Liepājā aizturētas piecas personas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

18.novembrī pēc plkst.22 Raiņa ielā, pie dzelzceļa pārbrauktuves, braucošam pilsētas sabiedriskajam autobusam "Solaris", iespējams, ar gaisa pistolei līdzīgu priekšmetu iešauts pa kreisās puses loga stiklu, to bojājot. Plkst.22.45 Uliha un Roņu ielu krustojumā uz kādu vīrieti no braucošas automašīnas "BMW" ar pneimatisko ieroci tika raidīti četri šāvieni. Ap plkst.23.40 Brīvības ielā no garām braucošas automašīnas "BMW" tika mests ar pudeli un arī raidīti šāvieni ar pneimatisko ieroci pa automašīnu "BMW 325", ko vadīja 1974.gadā dzimis vīrietis. Viņam konflikta laikā nodarīti miesas bojājumi. Cietušais ārstēsies mājās.

Plkst.23.50 Friča Brīvzemnieka ielā kāds vīrietis konstatējis, ka viņa automašīnai "VW Bora" ir sabojāts aizmugurējais stikls - tajā bija divi caurumi un plaisas.

Savukārt 19.novembrī ap plkst.2.30 Spīķeru ielā konstatēts, ka automašīnai "BMW" ir izsists aizmugurējais stikls. Pēc plkst.5 Jūras ielā ēkai bojātas četras stikla sienas, bet plkst.9.50 Lietuviešu ielā konstatēts, ka bojāts logs. Arī Tērauda ielā konstatēts, ka sabojāts dzīvokļa loga stikls. Iespējams, minētie bojājumi ir radušies no šāvieniem ar pneimatisko ieroci, piebilda policijas pārstāve.

Saistībā ar minētajiem noziedzīgajiem nodarījumiem policija aizturējusi piecas personas - 1998. un 1990.gadās dzimušas sievietes, kā arī 1997., 1985. un 1991.gadā dzimušus vīriešus.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)