Banner 980x90

Liepājā pasniegs apbalvojumus Černobiļas AES avārijas seku likvidētājiem

Ventspils, 21.sept., LETA. Šodien plkst.13 Liepājas muzejā pasniegs apbalvojumus Černobiļas atomelektrostacijas (AES) avārijas seku likvidētājiem, aģentūru LETA informēja muzeja vēsturniece Sandra Šēniņa.

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) pasniegs piemiņas zīmes 73 Černobiļas AES avārijas seku likvidēšanas dalībniekiem. Piemiņas zīmes saņems liepājnieki, kā arī Aizputes, Durbes, Grobiņas, Nīcas, Priekules un Vaiņodes novada iedzīvotāji.

Pasākumā piedalīsies Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks (Liepājas partija), biedrības "Latvijas savienība "Černobiļa" pārstāvji, kā arī Aizputes, Durbes, Grobiņas, Nīcas, Priekules un Vaiņodes novadu domju pārstāvji.

Cilvēkus, kuri piedalījās Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidēšanā, ziedojot savu veselību un pat dzīvību, godinās Liepājas Valsts 1.ģimnāzijas skolēnu koris Jēkaba Ozoliņa vadībā.

Piemiņas zīme ir valsts pateicība cilvēkiem, kuri bija iesaistīti šīs starptautiskās katastrofas seku likvidēšanā 1986.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)