Banner 980x90

Liepājā pašvaldības policija palīdzējusi autobusā braucošai apjukušai sievietei

Rīga, 10.sept., LETA. Vakar Liepājas pilsētas Pašvaldības policija sniegusi palīdzību gados vecai kundzei, kura jau ilgāku laiku braukusi vienā maršruta autobusā, aģentūru LETA informēja policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Policijas darbinieki saņēmuši informāciju par to, ka maršruta autobusā kāda gados veca sieviete braucot jau vairākus apļus un neko neatceroties, kā arī nespējot pateikt, kur dzīvo.

Ierodoties notikuma vietā un aprunājoties ar autobusa vadītāju, viņš apstiprināja, ka sieviete autobusā atrodas jau samērā ilgi.

Sievietei uz policijas darbinieku uzdotajiem jautājumiem nespēja atbildēt, tādēļ tika nogādāta Pašvaldības policijā. Sazinoties ar Valsts policijas darbiniekiem, tika noskaidrots, ka meklēšanā atrodas vecāka gadagājuma sieviete, bet noskaidrojās, ka tā ir cita persona.

Policijas darbinieki sievieti nodeva tālāk medicīnas darbiniekiem. Vēlāk Pašvaldības policijā vērsās kāda sieviete, kura paskaidroja, ka pazudusi viņas māte, kura atbilda apmaldījušās sievietes aprakstam. Sievietei paskaidrots, ka viņas pazudusī māte atrodas pie mediķiem, kur iespējams viņu satikt, stāstīja Vārpiņš.

Savukārt dienu iepriekš no Liepājas pludmales pie mātes darbā nogādāts septiņus gadus vecs zēns, kurš bez vecāku ziņas viens pats bija devies turp spēlēties.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)