Banner 980x90

Liepājā sadalīs papildu finansējumu NVO un veselības veicināšanas projektiem

Ventspils, 24.maijs, LETA. Liepājas pašvaldība sadalīs papildu finansējumu nevalstisko organizāciju (NVO) un veselības veicināšanas projektiem, aģentūra LETA uzzināja Liepājas dome.

Pašvaldība izsludinājusi NVO un veselības veicināšanas projektu līdzfinansēšanas papildu konkursus, paredzot sadalīt papildu finansējumu NVO projektiem 5600 eiro apmērā un veselības veicināšanas projektiem 800 eiro apmērā. Pieteikšanās finansējuma saņemšanai notiks līdz 9.jūnijam.

NVO projektu līdzfinansēšanas konkursa mērķis ir atbalstīt sabiedriski nozīmīgu programmu, projektu un pasākumu īstenošanu Liepājā, kā arī veicināt iedzīvotāju aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā. Projektu konkursā aicinātas piedalīties organizācijas, kas nav piedalījušās vai saņēmušas pašvaldības līdzfinansējumu NVO projektu līdzfinansēšanas konkursā 2017.gadā.

Savukārt veselības veicināšanas projektu konkursa mērķis ir veicināt Liepājas pilsētas iedzīvotāju izpratni par veselīgu dzīvesveidu. Tajā tiks atbalstīti projekti un pasākumi veselīga dzīvesveida veicināšanai atbilstoši šī gada prioritārajai veselības veicināšanas jomai – bērnu infekciju slimību profilaksei, tostarp higiēnas veicināšanai un mutes veselībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)