Banner 980x90

Liepājā sieviete stiprā alkohola reibumā sit bērnu

Ventspils, 27.marts, LETA. Aizvadītajā nedēļas nogalē policija devusies uz kādu dzīvokli Liepājā, kur sieviete, būdama stiprā alkohola reibumā, situsi savu deviņus gadus veco dēlu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

25.martā ap plkst.21.20 policijā saņemta informācija no kādas daudzstāvu mājas iemītniekiem Krūmu ielā par to, ka kādā no dzīvokļiem skaļi kliedzot bērns. Policija, ierodoties notikuma vietā, sastapusi 30 gadus vecu sievieti manāmā reibuma stāvoklī un viņas deviņus gadus veco dēlu. Zēns policijas darbiniekiem pastāstījis, ka māte ilgstoši atrodas alkohola reibumā, un esot bijušas pat situācijas, kad viņš pārrodas mājās no skolas, bet durvis ir slēgtas, un tādos gadījumos zēns dodas pa Liepāju meklēt mammu.

Veicot alkohola pārbaudi, sievietes izelpā konstatētas aptuveni četras promiles alkohola. Sieviete kā bērna sišanas iemeslu minējusi to, ka zēns neesot apģērbies atbilstoši laika apstākļiem.

Pašlaik zēns ir nodots krustmātes gādībā. Policijā sākta administratīvā lietvedība par bērnu aprūpes pienākumu nepildīšanu. Informācija tiks nodota arī Liepājas pilsētas domes Sociālajam dienestam un Liepājas pilsētas bāriņtiesai, lai lemtu par bērna aizgādības tiesību pārtraukšanu mātei. Sieviete iepriekš nav nonākusi policijas redzeslokā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)