Banner 980x90

Liepājā skanēs Alfrēda Krūkļa mīlas dziesmu programma

Jelgava, 8.febr., LETA. 10.februārī plkst.15 Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra jauktais koris "Intis" un diriģente Ilze Valce sadarbībā ar Rīgas Latviešu biedrības jaukto kori "Austrums" aicina uz ikgadējo koncertu "Mīlas dziesmas", kurā skanēs Alfrēda Krūkļa mīlas dziesmu programma "Tevī sadegšu", aģentūru LETA informēja centra projektu vadītāja Inese Muižniece.

Kori sagatavojuši Krūkļa mīlas dziesmu programmu, kurā līdzās iemīļotām un ļoti pazīstamām dziesmām iekļauti arī trīs pirmatskaņojumi, kuru autori ir komponisti Andris Kontauts, Valts Pūce un Ārijs Šķepasts. Koncertā piedalīsies aktieri Karīna Tatarinova un Pēteris Lapiņš. Literārais konsultants - režisors Andrejs Migla. Koncertmeistari - Mareta Beitika un Aldis Liepiņš.

Latviešu estrādes dzejas meistara Krūkļa liriskā mīlas dzeja vislielāko atbalsi guvusi Raimonda Paula mūzikā. Koncertā skanēs tādas klausītāju iemīļotas dziesmas kā "Mežrozīte", "Tik dzintars vien", "Cik klusa nakts", "Savāda vasara", "Papu, saki mammai pats", "Zilie lini" un citas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)