Banner 980x90

Liepājā spriedīs par saules enerģijas izmantošanu

Ventspils, 27.febr., LETA. 28.februārī Liepājā notiks pasākums "Saules diena", kurā spriedīs par saules enerģijas izmantošanu.

Kā aģentūru LETA informēja Liepājas speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Ratniece-Kadeģe, pasākums norisināsies no plkst.12 Liepājas SEZ pārvaldes telpās.

Pasākumā spriedīs par pieredzi saules elektrostaciju izveidē un to potenciālu Latvijā, "Baltic Solar Factory" ražotnes izveidi, Liepājas uzņēmēju iespējām energoefektīvu risinājumu ieviešanai ražošanā un loģistikā un saules elektrostaciju auto uzlādes konceptu un dizainu.

Pasākumu vadīs Latvijas Atjaunojamās enerģijas federācijas (LAEF) valdes loceklis Kristaps Stepanovs, un tajā piedalīsies LAEF valdes priekšsēdētājs un Saules elektrostaciju asociācijas valdes loceklis Jānis Irbe, SIA "Baltic Solar Factory" valdes loceklis Kristaps Stepanovs, Liepājas SEZ pārvaldnieka vietnieks attīstības jautājumos Uldis Hmieļevskis, SIA "Energynet" pārstāvis Dimitrijs Davidenko, uzņēmējs Dins Vecāns un Liepājas domes izpilddirektora vietnieks Mārtiņš Tīdens.

Pasākuma noslēgumā paredzēta diskusija un ekskursija uz saules elektrostacijas parku Nīcas novada Bernātos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)