Banner 980x90

Liepājā svin stinšu svētkus un ēd uz ātrumu

Foto: Vendija Pikše/ Liepaja24.lv
Foto: Vendija Pikše/ Liepaja24.lv

13.februārī Liepājā svinēja stinšu svētkus. Visas dienas garumā Vecajā ostmalā pie Tirdzniecības kanāla pulcējās ģimenes un baudīja interesantos pasākumus un gardumu tidziņu.

Kā pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv novēroja, šogad "Stinšu svētki Liepājā" bija labi apmeklēti. Visas dienas garumā pasākumu apmeklēja daudz cilvēku. 

Pasākumu klāsts bija plašs, sākot no makšķerēšanas sacensībām, beidzot ar slidošanu un zivju burgeru ātrēšanas sacensībām. 

Zivju burgeru ēšanas sacensībās uzvarēja Vilnis Stogņijenko, kurš izmantoja atšķirīgu taktiku un pirms sacensībām savu burgeru aplēja ar ūdeni, lai tas izmirktu un kļūtu mīkstāks.

Lai paplašinātu svētku piedāvājumu un padarītu to vēl daudzveidīgāku, no 8. februāra līdz 21.februārim Liepājas restorāni un kafejnīcas savās ēdienkartēs sniegs īpašo piedāvājumu – dažādus zivju ēdienus.

Atsevišķā apsildāmajā teltī bērnus izklaidēja pasaku tēli, lai aizvestu kopīgās rotaļās, gatavotu pirātu un nāru tērpus, kā arī vēroja dažādus burvju trikus. 

Portāls piedāvā nelielu foto ieskatu pasākumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)