Banner 980x90

Liepājā trīs izglītības iestādēm mainās vadība

Rīga, 22.aug., LETA. Šodien Liepājas pilsētas domes sēdē deputāti lēma par izmaiņām trīs izglītības iestāžu vadībā, liecina domes sēdes protokols.

Liepājas pilsētas 12.vidusskola un Liepājas A.Puškina 2.vidusskola reorganizācijas rezultātā ir izslēgtas no izglītības iestāžu reģistra. To vietā ir izveidota jauna izglītības iestāde - Liepājas Liedaga vidusskola.

No amata tika atbrīvota Liepājas A.Puškina 2.vidusskolas direktore Edīte Plamši. Savukārt par jaunizveidotās skolas direktora pienākumu izpildītāju līdz jauna iestādes vadītāja apstiprināšanai nolemts iecelts līdzšinējo 12.vidusskolas direktoru Valeriju Jepiskoposovu. Viņš šos pienākumus sāks pildīt no 23.augusta.

Tāpat Liepājas pilsētas dome šā gada 10.jūlijā izsludināja atklātu konkursu uz Liepājas Līvupes pamatskolas-attīstības centra direktora amatu. Konkursā par piemērotāko pretendenti atzīta līdzšinējā Liepājas Līvupes pamatskolas-attīstības centra direktora pienākumu izpildītāja Sarmīte Sidorova, kura savus pienākumus sāks pildīt 2.septembrī.

Savukārt par Liepājas speciālās pirmsskolas izglītības iestādes "Kriksītis" vadītāju izraudzīta Anda Lanka, kura darbu sāks 30.augustā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)