Banner 980x90

Liepājā valsts svētku laikā noteikti satiksmes ierobežojumi

Ventspils, 17.nov., LETA. Gatavojoties valsts svētku norisei, šajā nedēļas nogalē Liepājā noteikti satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Liepājas Kultūras pārvaldes pārstāve Dita Dzene.

Līdz 18.novembra plkst.20 ir aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Kūrmājas prospekta, Hika ielas, Peldu ielas un Zvejnieku alejas krustojumā. Līdz 19.novembra plkst.6 slēgts automašīnu stāvlaukums pie koncertzāles "Lielais dzintars" un aizliegta transportlīdzekļu iebraukšana Baložu un Dzirnavu ielā.

Savukārt 18.novembrī no plkst.16.45 līdz 18.15 tiks slēgts Tramvaja tilts un satiksme Jūras ielas posmā no Graudu ielas līdz apļveida krustojumam un Radio ielā no apļveida krustojuma līdz promenādei.

18.novembrī no plkst.17 līdz 17.40 tiks ierobežota satiksme Kūrmājas prospekta posmā no pieminekļa bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem līdz Graudu ielai.

Neskatoties uz satiksmes ierobežojumiem, sabiedriskā transporta maršruti netiks mainīti. Svētku apmeklētājiem tiks nodrošināti arī papildu tramvaja reisi uz pasākumu vietu un atpakaļ. 18.novembrī sabiedriskajā transportā Liepājā varēs braukt bez maksas.

Automašīnu īpašnieki aicināti savas automašīnas nenovietot stāvlaukumā pie koncertzāles "Lielais dzintars".

Kā ziņots, 18.novembrī plkst.17 Liepājā pie koncertzāles "Lielais dzintars" notiks valsts svētku koncerts, kurā uzstāsies Igo un muzikālā apvienība "Vējturi" Jāņa Strazda vadībā, aktrise Everita Pjata un jauktais koris "Laiks". Koncerts noslēgsies ar svētku uguņošanu.

Pēc uguņošanas visi interesenti aicināti doties uz folkloras centru "Namīns" un Jauniešu māju, kur no plkst.18 norisināsies vakarēšana ar kultūras programmu un radošajām darbnīcām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)