Banner 980x90

Liepājā varēs apgūt veseļošanos saviem spēkiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Liepājā, augustā pirmoreiz notiks kursi, kuros cilvēki varēs apgūt, kā pašiem atveseļoties, atraisīt organisma pašatjaunošanās spējas, tādējādi visu atbildību neuzliekot tikai uz ārstiem un citiem padomdevējiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja Linda Rozenbaha, kursi notiks pēc Norbekova metodes, kas apvieno Austrumu un Rietumu metodes, tās izveidotājs uzbeks Mirzakarīms Norbekovs pats sevi izcēla no invaliditātes. Pasniedzēja būs no oficiālā Norbekova centra Maskavā – Svetlana Sapožņikova.

Andrejs Sisenis no Bernātiem vairākkārt apmeklējis Norbekova kursus Maskavā. Viņš atklāj: "Kopš iepazinu Norbekova programmu, man vairs nav bail no vecuma, kopš iepazinu Dievu – vairs nav bail no nāves. Tās ir divas spēcīgas pieredzes. Kas pēc kursiem mainījās? Būtiski uzlabojusies dzīves kvalitāte, nav salīdzināms tas, ko varēju pirms tam ar to, ko spēju tagad. Ja cilvēks visu laiku cīnās ar kaitēm, tad ar slimībām vien ir aizņemts, kad tās atkāpjas, var nodoties augstākām, svarīgākām lietām! Kas kaitēja man? Smejos, ka nekā daudz jau nebija, tikai kādas 10-15 slimības. Tagad tās vai nu nav vai samazinājušās līdz tam, ka vairs netraucē un varu Dzīvot! Iepriekš nevarēju pagrozīt kreiso kāju, tagad – bez bēdu, galvu nevarēju pagriezt uz kreiso pusi, tagad to viegli varu nodemonstrēt, redzi uzlaboju par 80%," vitālais Andrejs uzskaita vien dažus no ieguvumiem.

"Mūsu organisms ir pārsteidzošs – tajā ir slēptie pašregulācijas mehānismi, spēja atjaunoties, pašam izveseļoties. Šie resursi mūsos ir, tikai – iemiguši. Bet tos var un vajag pamodināt!" skaidro kursu pasniedzēja Svetlana Sapožņikova, kura jau gandrīz desmit gadus Maskavā, Krievijā un dažādās Eiropas un Āzijas valstīs, arī Latvijā, palīdz cilvēkiem sevi atveseļot. Viņa ir psiholoģe un sertificēta Norbekova programmu vadītāja. Svetlana Sapožņikova ar šīs metodes palīdzību arī pati būtiski uzlabojusi veselību, tiekot vaļā no brillēm un acu operācijas sarežģījumiem, atraisījusi dzīvoprieku.

Svarīgi, ka jau kursu laikā var sajust izmaiņas veselībā, fiziskajā un emocionālajā. Tas tiek panākts ar daudzpusīgu un reizē vienkāršu programmu: ir gan vingrojumu komplekss visām locītavām, gan iedarbīgas vizualizācijas, bezpieskārienu iekšējo orgānu pašmazāša, bioloģiski aktīvo punktu masāža, dažādas sajūtu vadīšanas tehnikas, darbs ar iekšējiem spēkiem un gribasspēku, iekšējā līdzsvara radīšanu un citas patentētas metodes.

"Cilvēki, jo īpaši tie, kuriem ir kādas hroniskas saslimšanas, domā diezgan līdzīgi: "Man vairs nekas nevar palīdzēt, es visur biju, visu izmēģināju, ir tikai cerība uz kādu guru, viņš iedos "burvju" tableti, un man paliks vieglāk, viņš mani atbalstīs." Šī ir tipiska "hroniski slimā" reakcija, kurš gaida, ka viņam palīdzēs kāds no malas. Viņam liekas, ka pašam vairs nav spēka un varbūt vairs pat nav vēlēšanās kaut ko darīt savas veselības labā. Šīs "hroniski slimo" grūtības praksē ir risināmas, tikai jāpamostas un jāsper pirmie soļi," par to pārliecinājusies kursu vadītāja Svetlana Sapožņikova, gan par to liecina daudzo kursu apmeklētāju pieredze, kad vecas kaites sāk mazināties vai pazust.

Kursos novēroti būtiski uzlabojumi, ja bijušas problēmas ar mugurkaulu, locītavām, redzi, dzirdi, hormonālo sistēmu, dažāda veida sāpēm, emocionālajām grūtībām u.c.

Ir sākusies pieteikšanās uz kursiem: 10 dienu programmu "Atveseļošanās un dzīvotprieka kursi" un 5 dienu programmu "Redzes atjaunošana".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)