Banner 980x90

Liepājas 6.vidusskolā atklās 3D prototipu printēšanas klasi

Ventspils, 19.apr., LETA. Šodien plkst.13 Liepājas Raiņa 6.vidusskolā tiks atklāta trīsdimensiju (3D) prototipu printēšanas klase, aģentūru LETA informēja Liepājas Izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone.

Skolēni varēs iegūt profesionālas iemaņas telpiska objekta veidošanā, izmantojot datorprogrammu, kā arī izdrukāt reālu trīs dimensiju prototipu. Īpaši aprīkotā klase skolēniem palīdzēs apgūt un izprast eksaktās zinātnes, piebilda Jākobsone.

Lai izveidotu 3D printēšanas klasi, tika noslēgts līgums ar SIA "Baltic3d.EU" par 37 145 eiro un iegādāts mācību klases aprīkojums - 3D printēšanas, skanēšanas un modelēšanas aprīkojuma komplekts un mācību materiāli. Skolai ir piegādāti deviņi 3D printeri, divas 3D modelēšanas heptiskās ierīces un divi skeneri 3D attēlu iegūšanai, kā arī 3D drukas materiāls diviem gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)