Banner 980x90

Liepājas centrā iededz lielo Ziemassvētku egli

Foto: Vendija Pikše/ Liepaja24.lv
Foto: Vendija Pikše/ Liepaja24.lv

29.novembra vakarā, spītējot lietum un brāzmainajam vējam, Liepājā iemirdzējās krāšņā Ziemassvētku egle.

Kā pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv novēroja svētdienas vakarā, Rožu laukumā, svinīgajai egles iedegšanai, netraucēja ne lietus, ne aukstais vējš. Spītējot laikapstākļiem, uz pasākumu sanāca daudz pilsētnieku.

Par kustībām un jautrību gādāja Latvijā populārais bērnu raidījums "Kas te? Es te!" un mudināja bērnus izsapņot katram savus ideālos Ziemassvētkus.

Bērniem bija iespēja rotaļāties piparkūku namiņos un piedalīties Ziemassvētku vecīša Rūķu skolā, kur varēja apgūt rūķu arodu. Centīgākajiem Rūķu skolas mācekļiem tika pasniegts Rūķa palīga diploms.

Tā kā Liepājā bija ieradies Ziemassvētku vecītis, katrs mazais rūķis, kas bija mērojis ceļu līdz Ziemassvētku namiņam, vecītim varēja uzticēt savu noslēpumu vai vēlmi.

Tāpat visas dienas garumā liepājniekiem bija iespēja iepirkties lielajā dāvanu tirgū, kas piedāvāja dažādus smalkus rokdarbus un gardumgardus Latvijā ražotus našķus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)