Banner 980x90

"Liepājas enerģija" nākamajai apkures sezonai plāno iegādāties lielāku šķeldas apjomu

Jelgava, 19.apr., LETA. SIA "Liepājas enerģija", izsludinot cenu aptauju par enerģētiskās šķeldas piegādi nākamajai apkures sezonai, ieplānojusi lielāku šķeldas apjomu nekā iepriekš, aģentūru LETA informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Agija Tērauda.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem jaunajai apkures sezonai uzņēmums aicina šķeldas piegādātājus piedāvājumus izteikt megavatstundās (MWh) nevis berkubos, tādējādi nodrošinot precīzāku piegādātās šķeldas uzskaiti un efektīvāku pasūtījumu plānošanu.

"Liepājas enerģija" plāno, ka 2018./2019.gada apkures sezonai būs nepieciešams nedaudz vairāk šķeldas, kā tas bijis šajā sezonā, aptuveni 221 800 MWh, kas ir vidēji 260 000 berkubu. Lielāks šķeldas apjoms nepieciešams, lai nodrošinātu slodzi, ko papildus pienes jauno klientu pieslēgumi, un zemās ārgaisa temperatūras, kuru ietekmē klienti izvēlas apkures sezonu sākt agrāk, bet noslēgt vēlāk.

Potenciālo sadarbības partneru pieteikumus var iesniegt līdz 7.maijam.

Pērn "Liepājas enerģijai" šķeldu piegādāja astoņi uzņēmumi, piegādātāju nodrošinātajam apjomam pārsniedzot 225 000 beramo kubikmetru šķeldas jeb aptuveni 2900 automašīnu kravu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)