Banner 980x90

Liepājas Jūrmalas parkā notiks bezmaksas praktiskā nodarbība "Kā sevi atveseļot"

Rīga, 25.jūl., LETA. Liepājas Jūrmalas parkā 29.jūlijā notiks bezmaksas praktiskā nodarbība "Kā sevi atveseļot", aģentūru LETA informēja portāla "Norbekov.lv" sabiedrisko attiecību speciāliste Linda Rozenbaha.

Bezmaksas praktiskā nodarbība, kas sāksies plkst.12, varēs izmēģināt dažāda veida vingrinājumus, gan fiziskus, gan sajūtu un psiholoģiskos, kas palīdz būtiski uzlabot veselību, sevi atjaunot. Pasniedzēja būs no Maskavas, psiholoģe, sertificēta Norbekova kursu pasniedzēja Svetlana Sapožņikova, norādīja Rozenbaha.

Bezmaksas nodarbībā varēs pamēģināt locītavu vingrojumus, atrast un masēt bioloģiski aktīvos punktus, kas ietekmē dažādu orgānu darbību, ar iekustināt organisma atjaunošanās, atveseļošanās spējas.

Atveseļošanās kursi Liepājā pēc Norbekova metodes notiks līdz 7.augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)