Banner 980x90

Liepājas Latviešu biedrības namā notiks dziedātājai Bumbierei veltīts koncerts

Ilustratīvs foto/ Foto:Liepaja24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto:Liepaja24.lv

Liepājas Latviešu biedrības namā svētdien, 22.novembrī, plkst.17 Edgara Jasa vadītā orķestra pavadījumā skanēs koncerts "Esmu dzimusi Jelgavā", kas veltīts dziedātājas Noras Bumbieres piemiņai.

Šādi piemiņas koncerti, kuros piedalās konkursa "Latvijas jaunie vokālisti" laureāti un Latvijā populāri mūziķi, notiek katru gadu un šogad tie aizvadīti jau vairākās Latvijas pilsētās.

Šajā reizē koncertprogrammai ir izvēlētas mazāk dzirdētas dziesmas un koncerts ir veidots, pamatojoties uz filmu "Stāsts par zvaigzni". Dziesmas un to secība ir saistītas ar Bumbieres karjeras gaitu, sākot no pašiem iesākumiem 1970. gadā.

Liepājas koncertā piedalīsies Viktors Lapčenoks, Zigfrīds Muktupāvels, Ira Krauja-Dūduma, Daiga Petkeviča, Sabīne Berezina, Samanta Tīna, Māra Zustrupa, Katrīna Bindere un Rūta Dūduma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)